Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

10:20, luni, 1 iunie, 2020

Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir adresat Protoiereului mitrofor Vitalie Șincari, cu prilejul jubileului de 50 ani

Luni, 1 iunie 2020, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, a transmis Protoiereului mitrofor Vitalie Șincari, cleric al bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” din mun. Chișinău, un mesaj de felicitare cu prilejul jubileului de 50 ani.

Preacucernicia Voastră,

Cu ocazia aniversării celor 5o de ani de viață pământească, Vă adresăm cele mai sincere și alese felicitări, dorindu-Vă să rămâneți și în continuare acel slujitor demn, corect și smerit, pe care am reușit să-l cunoaștem de-a lungul timpului.

Pe parcursul activității în cadrul Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove, V-ați recomandat drept un preot înțelept, un teolog erudit și un om întotdeauna gata să ajute celor aflați în nevoi și suferințe.

Prin aceste calități ați câștigat respectul confraților slujitori și al enoriașilor, cărora ne alăturăm și noi, rugându-ne Bunului Dumnezeu Să Vă înzestreze și în continuare cu credinţă nestrămutată, răbdare și voință pentru a lucra mai departe cu dragoste, înțelepciune și cumpătare la via Domnului.

Fie ca sfintele bucurii tainice ale lucrării în slujba Cuvantului lui Dumnezeu, pe care ați arătat-o pe parcursul vieții, să se pogoare în sufletul și în viața Sfinției Voastre, dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate.

Cu arhierești binecuvântări,

 † VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE