Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

1:10, duminică, 17 septembrie, 2017

Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, adresat arhimandritului Porfirie (Dobre), egumenul mănăstirii „Sf. M. Mc. Iacov Persul” din Sireți cu ocazia celor 45 de ani ai vieții

Cu ocazia aniversării a 45 de ani din ziua nașterii, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare, arhimandritului Porfirie (Dobre), egumenul mănăstirii „Sf. M. Mc. Iacov Persul” din Sireți, în care se menționează:  

Preacuvioase părinte Porfirie,

Vă felicităm cordial cu ocazia aniversării semnificative – 45 de ani din ziua nașterii – și Vă adresăm cele mai alese urări de bine.

Trebuie să spunem că cei care slujesc Biserica sunt aleşi de Dumnezeu. Aţi fost ales, aşa cum spune Sfânta Scriptură „din pântecele mamei”, şi această alegere s-a dovedit pe tot parcursul vieţii.

În această zi de sărbătoare îl rugăm pe Milostivul Dumnezeu să Vă dăruiască deplină sănătate trupească și sufletească, înțelepciune ca să aveți puterea de a păstori și mai departe, tot cu aceeași râvnă duhovnicească pe care o purtați pentru întreaga obște și pentru toți fiii duhovnicești ai Cuvioșiei Voastre.

Fie ca sfintele bucurii tainice ale lucrării pentru Dumnezeu și pentru oameni, împlinite în slujirea responsabilă și jertfelnică pe care o arătați, să se pogoare în sufletul și viața Preacuvioșiei Voastre dăruindu-Vă roade alese și binecuvântate!

Cu arhiereşti binecuvântări,

† VLADIMIR,
MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE