Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:57, miercuri, 30 octombrie, 2019

ÎPS Mitropolit Vladimir a participat la conferința „Puterea și însemnătatea Evangheliei în societatea de astăzi”

Mitropolitul Chișinăului și a întregii Moldove, Înaltpreasfințitul Vladimir a participat miercuri, 30 octombrie 2019, la conferinţa „Puterea și însemnătatea Evangheliei în societatea de astăzi” ce a avut loc în capitala Federației Ruse, orașul Moscova.

Conferința s-a desfășurat în cadrul celei de a VI-a plenare a Comitetului consultativ interconfesional creștin, cu participarea reprezentanților comunităților creștine ortodoxe, catolice și protestante din țări precum: Rusia, Belarus, Azerbaidjan, Armenia, Republica Moldova, Georgia, Estonia și Kazahstan.

Prezenţa Înaltpreasfinței Sale s-a datorat invitaţiei lansate de organizatorii conferinței – Comitetului consultativ interconfesional creștin

La ședința plenară a conferinței, ÎPS Mitropolit Vladimir a fost însoțit de Secretarul mitropolitan, Prot. mitr. Dr. Vadim Cheibaș.

În cadrul plenarelor Comitetului consultativ interconfesional creștin, reprezentanții diverselor confesiuni au posibilitate să discute în comun cele mai acute probleme ale contemporaneității și să traseze căile de soluționare ale lor.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media