Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

17:41, vineri, 10 iunie, 2016

ÎPS Mitropolit Vladimir a decorat un grup de academicieni și colaboratori ai Academiei de Ştiinţe a Moldovei

Astăzi, 10 iunie, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană un grup de academicieni și colaboratori ai Academiei de Ştiinţe a Moldovei.

Vlădica Vladimir a dat o apreciere deosebită șirului de proiecte desfășurate în comun de cele două instituții, mulțumindu-i Domnului Ion Guceac, Vicepreședinte al Academiei de Științe a Moldovei, precum și academicienilor prezenți pentru implicarea lor activă în procesul de promovare a valorilor moral-spirituale, precum și a susținerii permanente a inițiativelor venite din partea slujitorilor Mitropoliei Moldovei.

În semn de recunoștință pentru contribuția adusă spre binele și propășirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfinția Sa i-a decorat pe toți cei prezenți cu alese distincții mitropolitane, exprimându-și speranța că și mai departe domniile lor vor continua faptele frumoase și folositoare sufletului.

La rândul său, Vicepreședintele Academiei a mulțumit Întâistătătorului pentru disponibilitatea, entuziasmul și dăruirea Mitropolitului și a clerului BOM, arătându-se optimist în ceea ce privește rezultatele colaborării stabilite în urma semnării Acordului de colaborare din 21 mai 2013.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media