Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

0:00, miercuri, 6 februarie, 2013

ÎNTREABĂ MITROPOLITUL: O rubrică care te va ajuta să comunici cu Întâistătătorul

DSC_4080

Adesea slujitorii și credincioșii au întrebări, unele care necesită un răspuns de urgență, dar nu se pot deplasa spre Direcția mitropolitană din binecuvântate pricini. Totodată, ierarhul are un program de lucru destul de încărcat, uneori este în deplasări sau în vizite canonice. Astfel, pentru a fi mai accesibil clericilor și mirenilor s-a binecuvântat crearea rubricii ÎNTREABĂ MITROPOLITUL, care va veni cu răspunsuri la cele mai stringente întrebări și frământări duhovnicești.

Unele răspunsuri (fără a indica cine a adresat întrebarea) folositoare sau așteptate de către mai mulți credincioși vor fi plasate în cadrul rubricii, altele vor rămâne  confidențiale.

În același timp, precizăm că această rubrică nu va înlocui programul de primiri al mitropolitului și nu se recomandă folosirea acestei modalități de comunicare pentru soluționarea diverselor probleme ce necesită adresare oficială directă sau în scris.

Întrebările urmează a fi expediate completând formularul de mai jos și se va indica numele, prenumele, e-mail, adresa sau nr. de telefon după necesitate.

Doamne Ajută!

 

ADRESEAZĂ O ÎNTREBARE MITROPOLITULUI: