Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

14:47, marți, 11 septembrie, 2018

Întâistătătorul a decorat la Reședința Mitropolitană pe dl colonel Mihail Bucliș, comandant al Forțelor Terestre ale Republicii Moldova

Marți, 11 septembrie 2018, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană pe dl colonel Mihail Bucliș, comandant al Forțelor Terestre ale Republicii Moldova, însoțit de PC Arhim. Nicolae Roșca, președinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării și Organele de Drept și preoții militari Prot. mitr. Corneliu Doborgeanu și Prot. mitr. Gheorghe Gavrilița.

În cadrul întâlnirii, pentru contribuție deosebită la consolidarea relațiilor dintre Forțele Armate ale RM și Biserica Ortodoxă din Moldova, dar și pentru merite remarcabile și participare activă la instruirea preoților capelani, dl colonel Mihail Bucliș a fost decorat cu Ordinul „Meritul Bisericesc”.

Întâistătărorul a mulțumit d-lui colonel pentru inițiativa și contribuția la eficiența și cordialitatea relațiilor dintre Forțele Armate al RM și Biserica Ortodoxă din Moldova, dar și pentru promovarea educării militaro-patriotică a tinerei generații în spiritul valorilor creștin-ortodoxe și menținerea unei înalte ținute morale între ostași.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media