Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

16:24, miercuri, 16 februarie, 2022

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a vizitat Academia de Teologie Ortodoxă și Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Gavriil” din Chișinău

Miercuri, 16 februarie, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a vizitat Academia de Teologie Ortodoxă și Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Gavriil” din Chișinău.

Mitropolitul Vladimir a fost întâmpinat  de către Prorectorul Academiei de Teologie Ortodoxă, Prot. mitr. Vetcisalv Cazacu, corpul profesoral, studenți și seminariști.

În cadrul vizitei, Întâistătătorul a fost familiarizat cu lucrările de renovare a unor săli de studii ale instituției.

Noile spații de studiu au fost amenajate și dotate cu toate cele necesare. Lucrările efectuate în această perioadă nu au afectat activitatea zilnică a studenților și a cadrelor didactice.

La final, în Paraclisul Școlilor Teologice, Mitropolitul Vladimir a oferit distincţii persoanelor care au contribuit la ducerea la bun sfârşit a lucrărilor efectuate, după cum urmează:

  • dl Nicolae Ionichi – Directorul general al companiei de construcții „Inamstro” – Ordinul „Meritul bisericesc”, de gradul III.
  • dl Vitalie Verejan – Directorul economic al companiei de construcții „Inamstro” – Ordinul „Meritul bisericesc”, de gradul III.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media