Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

17:41, luni, 2 octombrie, 2023

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a sfințit Centrul de reabilitare „SPERANȚA” din or. Vadul lui Vodă, mun. Chișinău

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, Înaltpreasfințitul Părinte Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove a sfințit luni, 2 octombrie, Centrul de reabilitare a persoanelor  vîrstnice și persoanelor cu dizabilități (adulte) „SPERANȚA” din or. Vadul lui Vodă, mun. Chișinău.

La eveniment au participat: prot. mitr. Igor Mămăligă, preot-paroh al bisericii „Sf. M. Mc. Dimitrie” din or. Vadul lui Vodă, prot. mitr. Oleg Vieru, protopopul bisericilor din Criuleni și Dubăsari, un sobor de preoți slujitori, conducerea instituției, dn Rodion și dna Olga Mazur, colaboratorii și persoanele care sunt la reabilitare.

În cadrul complexului centrului de reabilitare a fost sfințită Troița și fântâna ce se află la intrare.

Centrul de reabilitare a persoanelor  vîrstnice și persoanelor cu dizabilități (adulte) „SPERANȚA” din or. Vadul lui Vodă este o instituție a asistenței sociale, care acordă tratament de recuperare balneo-sanatorial persoanelor vîrstnice și persoanelor cu dizabilități în cadrul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și Agenției Naționale Asistenței Sociale.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media