Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

23:25, marți, 10 decembrie, 2019

Consilierul mitropolitan Dl Alexandru Voleac, decorat cu Ordinul „Sf. Ierarh Gavriil Bănulescu-Bodoni”

Luni, 9 decembrie, Consilierul Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove Dl Alexandru Voleac  a fost decorat de către Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, cu înalta distincție mitropolitană – Ordinul „Sf. Ierarh Gavriil Bănulescu-Bodoni”

Decorația a fost acordată cu prilejul aniversării recente a 55 ani de viață și 30 ani de muncă în cadrul Direcției mitropolitane.

„Stimate frate Alexandru, V-ați demonstrat calitățile Dumneavoastră în timp, fiind unul dintre cei mai experimentați colaboratori ai Direcției mitropolitane și de aceea nădăjduim că și mai departe, Bunul Dumnezeu Vă va feri de toate relele cele văzute, precum și nevăzute și Vă va ajuta întru toată fapta cea bună și bineplăcută. Asigurându-Vă de tot respectul și aprecierea noastră”, a menționat ÎPS Mitropolit Vladimir Vladimir.

La rândul său, Dl Alexandru Voleac i-a adresat mulțumiri Întâistătătorului pentru înalta apreciere și a rememorat pe scurt câteva evenimente mai semnificative din cei 30 de ani de activitate alături de Întâistătătorul BOM.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media