Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

16:30, joi, 27 decembrie, 2018

A fost inaugurată expoziția ”Vin sărbătorile de iarnă”

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, Sectorul Sinodal Activități Culturale, a inaugurat expoziția de desen ”Vin sărbătorile de iarnă”.

Expoziția a fost inaugurată în cadrul Centrului de Cultură „Art Atribut”.

La eveniment au fost prezenți slujitori, copii și părinți, precum și un grup de profesori și elevi din s. Dubăsarii Vechi.

Părintele Nicolae Ciobanu,președintele Sectorului Sinodal Activități Culturale, a transmis un mesaj de salut celor prezenți din partea ÎPS MItropolit Vladimir, împărțind diplome pentru participanții unui concurs de desene desfășurat în luna noiembrie 2018.

Dl Alexandru Dormenco, director ”Art Atribut”, a încurajat tinerii întru realizarea unor creații de suflet și pentru suflet, iar prot. Octavian Moșin, președintele Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, s-a referit la experiența trăită împreună cu mai mulți elevi de la liceul municipal ”Litterarum”, care s-au implicat în acest proiect.

Expoziția va fi deschisă timp de o lună, iar doritorii pot admira creațiile creștine ale copiilor, vizitând Centrul ”Art Atribut” din str. Al. Bernardazzi, 83, Chișinău.

Sectorului Sinodal Activități Culturale