Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:07, miercuri, 27 noiembrie, 2013

Un site patriarhal rus pentru apărarea familiei şi maternităţii

Comisia Patriarhală însărcinată cu chestiuni de familie din cadrul Patriarhiei Moscovei a deschis un site oficial pe internet pentru apărarea familiei, maternităţii şi copilăriei.

Acest site se numeşte http://pk-semya.ru/  şi conţine informaţii, o secţiune numită “Mica Biserică”, acţiuni, manifestări, analize, studii, articole despre famila creştină.

De asemenea,  site-ul are un număr de telefon la care se poate apela în diverse situaţii dificile și la care răspund preoţi care oferă consiliere şi ajutor, un centru de donaţii pentru familiile în suferinţă, o audiotecă, o videotecă şi o bibliotecă unde cititorii pot găsi informaţii despre sfinţenia şi demnitatea familiei.

Într-o adresă video adresată vizitatorilor site-ului, Preşedintele Comisiei Patriarhale pentru Familie, Preotul Dimitri Smirnov a spus: “Îi felicit pe cei care în ţara noastră manifestă simpatie pentru renaşterea familiilor numeroase ruse. Deschidem un nou site pe internet al Comisiei Patriarhale pentru apărarea maternităţii şi a copilăriei. În lumea actuală, este imposibil să promovăm ideile fără tehnologie contemporană şi suntem preocupaţi să creăm un astfel de instrument în spiritul timpului”.

www.doxologia.ro