Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

miercuri, 10 decembrie, 2014

Tânărul Alexandru Bodean în vizită la Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir

Astăzi Întâistătătorul a avut parte de o surpriză plăcută – a fost vizitat de către Alexandru Bodean – tânărul care în luna august a.c., aflându-se în SUA, a suferit un atac cerebral acut, care i-a provocat grave probleme de sănătate, urmate de un proces îndelungat și costisitor de tratament atât peste hotare, precum și în țară.

Totuși, eforturile nu au fost în zadar, astfel încât, Mitropolitul a putut să afle chiar de la băiat că deja se simte mai bine, iar ca dovadă, acesta a făcut primii pași de după atacul cerebral. Optimismul lui Alexandru a fost confirmat și de tatăl său, care a declarat că încet, dar sigur, rezultatele tratamentului se fac vizibile și dau speranțe pentru realizări și mai mari. Totodată, Domnia Sa și-a manifestat recunoștința profundă față de Întâistătător pentru ajutorul generos, însoțit de rugăciuni și sfaturi, pe care l-a acordat lui Alexandru  și familiei sale în clipele de cumpănă.

La rândul său, Vlădica Vladimir s-a declarat foarte bucuros să îl vadă pe tânăr pășind tot mai sigur pe calea reabilitării, binecuvântându-l și împărtășindu-și nădejdea că Bunul Dumnezeu va fi și mai departe alături de el, cu ajutorul și cu îndurarea Sa.