Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

22:19, miercuri, 26 aprilie, 2017

Studenții teologi au participat la salubrizarea Chișinăului în urma consecinţelor calamităţii naturale de săptămâna trecută

Cu binecuvântarea Rectorului Academiei de Teologie Ortodoxă din Rep. Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir și cu purtarea de grijă a Prorectorului ATOM, Prot. mitr. Veaceslav Cazacu, un grup de studenți teologi din cadrul ATOM avându-l în frunte pe Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă, Prot. mitr. Andrei Oistric, au ajutat la îndepărtarea consecințelor calamității naturale de săptămâna trecută, care a afectat capitala Republicii Moldova, mun. Chișinău.

Pentru o bună desfășurare a lucrărilor studenții au fost asigurați cu saci pentru depozitarea gunoiului, mănuși de cauciuc, precum și alte unelte necesare.

Conducerea Academiei și Seminarului Teologic din Chișinău mulțumește pe această cale tuturor studenților și seminariștilor care au participat la salubrizarea orașului și îndeamnă toți cetățenii de bună credință să-și amenajeze teritoriile adiacente afectate în urma calamităților naturale ce au avut loc recent.

a consemnat Alexandru Vascan, student în anul I, ATOM

cu referire la www.teologie.md