Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:32, duminică, 10 iunie, 2012

Serată duhovnicească de caritate

Cu  binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, în Duminica Tuturor Sfinților, a avut loc o serată duhovnicească de caritate, la care au participat tineri ortodocși din Chișinău, precum și din alte localități.

Evenimentul a avut loc sub patronajul preotului Boris Canțîr, parohul bisericii „Cuv. Serafim de Sarov” de la Azilul de bătrâni din sectorul Telecentru.

În cadrul seratei a fost prezentat un concert de muzică duhovnicească și clasică, după care a urmat un bal cu dansuri istorice sociale: poloneza, quadrille, menueta, vals, etc.

Serata aceasta a avut drept scop de a atrage tineretul din ziua de astazi de la calculatoare, baruri și discoteci la frumos: muzică clasică, comportament și ținută decentă, revenirea la tradițiile care au existat înainte de prigoana bolșevică și care și acum se mențin în multe țări ale lumii. Un alt scop al acestei serate ests cel de caritate, printr-o donație la intrare, care va fi folosită drept ajutor material pentru mai mulți nevoiași.

La eveniment a fost invitat preotul Nicolae Ciobanu, Consilier cultural al Mitropoliei Moldovei, care a venit cu un cuvânt de felicitare din partea Mitropolitului, îndemnând tinerii să ducă o viață curată, plăcută lui Dumnezeu și aproapelui, având prietenii sincere.