Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

vineri, 24 februarie, 2012

Şeful Direcţiei Comunicaţii şi Protecţie Informaţională din cadrul MAI, în vizită la Reşedinţa Mitropolitană

Mitropolitul Vladimir a avut o întrevedere cu domnul Teodosie Sofianu, colonel de poliţie al MAI, şef al Direcţiei Comunicaţii şi Protecţie Informaţională. În cadrul discuţiilor, Vlădica Vladimir a dat o apreciere înaltă relaţiilor dintre Ministerul Afacerilor Interne şi Biserica Ortodoxă din Moldova.

În acest context, arhiereul a menţionat că poliţia naţională demonstrează o atitudine civică bazată pe respectarea legii şi, în primul rând, pe învăţătura şi tradiţia creştină, calităţi tot mai rare în societatea contemporană.

Mulţumindu-i pentru aportul său adus spre binele şi mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, ierarhul l-a decorat pe domnul T. Sofianu cu Ordinul „Cuv. Paisie Velicikovski”, gr. II.

La rândul său, domnul colonel şi-a exprimat recunoştinţa pentru grija pe care o are Biserica pentru angajaţii instituţiilor de forţă şi, în special, pentru cei ai Ministerului Afacerilor Interne, şi pentru îndrumarea spirituală pe care o oferă constant – un sprijin indispensabil pentru buna îndeplinire a misiunilor de menţinere a ordinii publice şi respectare a legii.

Domnul Teodosie Sofianu a mai declarat că susţine întru totul dorinţa Mitropolitului Vladimir de a continua colaborarea fructuoasă şi va depune toate eforturile pentru realizarea scopurilor propuse.