Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

vineri, 4 ianuarie, 2013

Scrisoare de mulţumire Înaltpreasfinţitului Mitropolit Vladimir din partea Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului (DMPDC)

Înaltpreasfinţitului Mitropolit Vladimir

 

Scrisoare de mulţumire

              Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului vă aduce sincere mulţumiri pentru contribuţie şi implicare în organizarea activităţilor consacrate Sfântului Nicolae la Catedrala Mitropolitană şi în câteva centre comunitare din municipiu. Astfel, exprimăm înaltă apreciere pentru generozitatea şi mărinimia Dumneavoastră, care au adus o rază de lumină pe chipurile a peste 250 de copii aflaţi în dificultate. De asemenea, aducem mulţumiri pentru binecuvântarea a doi slujitori Octavian Moşin şi Mihail Bortă, care se implică activ în elaborarea paginii electronice a instituţiei www.dmpdc.md, implicarea voluntarilor în centrele comunitare, informarea populaţiei despre posibilităţile de creare a serviciilor de plasament de tip familie etc.

În acest context vă adresăm cele mai frumoase urări de bine, sănătate, linişte şi pace în suflet în Noul An.

În speranţa unei colaborări ulterioare, la fel de eficiente, vă rugăm să acceptaţi exprimarea celor mai distinse sentimente.

Cu respect,

  

Svetlana CHIFA

Şef al Direcţiei

Chişinău, ianuarie 2013