Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:52, luni, 7 decembrie, 2015

Scrisoare de mulţumire adresată ÎPS Mitropolit Vladimir din partea administraţiei Gimnaziului – internat nr. 3 din mun. Chișinău

Mitropolia Moldovei
Înat Prea Sfinţitul VLADIMIR
Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove

Scrisoare de mulţumire
Mult Stimate Vlădica

Administraţia Gimnaziului – internat nr. 3 pentru copii orfani, copii din familii numeroase şi socialmente vulnerabile din mun. Chişinău, sec. Centru, Vă aduce sincere mulţumiri Dumneavoastră şi întregei echipe pentru ajutorul acordat copiilor orfani privitor la organizarea excursiei la “Mănăstirea Curchi” pentru grupul de elevi în componenţa a 60 de persoane care a avut loc în data de 26. XI . 2015.

Excursia e fost extraordinară. Copiii au avut posibilitatea să vadă teritoriul “Mănăstirii Curchi”, să intre personal în Mănăstire, să cunoască Mănăstirea de vară şi cea de iarnă, să admire frumuseţea amenajării teritoriului şi să vadă frumuseţea icoanelor din interior.

Informaţia adusă la cunoştinţa copiilor de către călugărul ghid a fost foarte interesantă, copiii cu ingineozitate ascultau poveţele.

Ţinem să aducem mulţumiri şi pentru prînzul organizat micuţilor care s-au bucurat de bucatele gustoase şi de rugăciunile ascultate.

Suntem nespus de recunoscători Dumneavoastră pentru grija care o purtaţi copiilor, pentru receptivitate şi buna înţelegere, astfel Vă dorim multă sănătate, prosperitate şi fie ca norocul şi siguranţa să Vă însoţească pretutindeni.

Mulţumim anticipat.

Cu respect,
Director
Sandler Igor

IMG_8921