Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

12:53, vineri, 6 iulie, 2012

Sărbătoare de suflet pentru bătrânii de la Azilul republican

Biserica cu hramul „Sf. Arhanghel Mihail” din incinta Spitalului clinic din mun. Chişinău, în colaborare cu câteva instituții de învățământ din capitală, a organizat un act de binefacere pentru bătrânii Azilului republican.

Preotul Marin Cij, parohul bisericii „Sf. Arh. Mihail”, însoțit de Pr. Andrei Micu și Diac. Ioan Cij, au adus pentru bătrânii din această instituție produse alimentare, dulciuri, plapume, haine etc.

Înainte de a împărți darurile, părintele Marin a ținut un cuvânt de mângâiere și de încurajare, adresat bătrânilor aflați în grija Azilului.

Slujitorii Bisericii au venit și cu un program de cântări duhovnicești, după care au mers prin camere pentru a împărți cadourile pregătite.

Doamna Lidia Tiuleacov, responsabilă de activități culturale în cadrul instituției, a mulțumit organizatorilor pentru frumoasa sărbătoare.

La final, părintele Marin a îndemnat vârstnicii și personalul medical să participe la sfintele slujbe din cadrul paraclisului Azilului, să primească cât mai des Tainele Spovedaniei și Împărtășaniei.