Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

4:08, joi, 18 octombrie, 2012

Revista „Moldoveanca” – o deschidere către spiritualitate şi un interes viu şi dezinteresat faţă de reflectarea celor mai importante evenimente din viaţa Bisericii

Vă aducem la cunoştinţă, că din această lună, Revista „Moldoveanca”, publicaţie periodică pentru femeile din Republica Moldova,  beneficiază de o pagină electronică – intrând în acest mod în circuitul revistelor din mediul online de profil.

Revista „Moldoveanca” merită toată aprecierea, mai ales pentru deschiderea către spiritualitate şi interesul viu şi dezinteresat faţă de reflectarea celor mai importante evenimente din viaţa Bisericii Ortodoxe din Moldova. Menţionăm, că rubrica spiritualitate din paginile revistei „Moldoveanca” apare cu binecuvîntarea ÎPS Mitropolit Vladimir, cel mai recent material publicat fiind Să revenim la adevăratul Hram.

Pe lângă ediţia tipărită, la care are acces un număr limitat de cititori, apariţia online a revistei facilitează accesul unui număr tot mai mare de persoane interesate. Designul paginii www.moldoveanca.md este unul plăcut, respectând cromatica revistei tipărite, având un meniu uşor de utilizat pentru ca informaţia să fie găsită rapid.

Revista „Moldoveanca” apare din anul 2007, iar redactor-şefl al revistei este dl Vlad Pascaru care în toţi aceşti ani, a avut mai multe bucurii şi împliniri legate de interesul cititorilor de toate vârstele, atât din ţară, cât şi din toate colţurile lumii, faţă de revistă.

„În tot acest timp am beneficiat de sprijinul deosebit al cititorilor noştri, astfel  putem spune că anume cititorii ne-au oferit acel suport moral la edificarea revistei, iar mai nou şi a paginii noastre electronice. Nădăjduim, că colaborarea dintre colegiul de redacţie a revistei „Moldoveanca” şi Mitropolia Moldovei să fie una de durată, cu multe roade duhovniceşti şi realizări în plan profesional”, a mai menţionat dl. Vlad Pascaru.