Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

sâmbătă, 20 decembrie, 2014

Reprezentanții Mitropoliei Moldovei au participat la cea de a 18-a aniversare a Departamentului Instituțiilor Penitenciare

Cu prilejul aniversării a 18 ani de la fondarea Departamentului Instituții Penitenciare din Republica Moldova, a fost organizat un eveniment festiv, la care a participat Secretarul Mitropolitan Prot. Mitr. Vadim Cheibaș, Prot. Mitr. Corneliu Dobrogeanu – Șeful Departamentului Mitropolitan pentru relații cu Instituțiile Penitenciare, alături de Viceministrul Justiției al Republicii Moldova, Domnul Vladimir Grosu, Directorul Departamentului Instituţiilor Penitenciare al Ministerului Justiţiei, Doamna Ana Dabija și efectivul DIP și preoți capelani.

Adresându-se celor prezenți, Prot. Mitr. Vadim Cheibaș a transmis un mesaj de feilicitare din partea Înaltpreasfințitului Vladimir cu prilejul acestei importante aniversări pentru Instituție, exprimând totodată gratitudinea Întâistătătorului pentru facilitarea activității slujitorilor BOM în rândurile deținuților, subliniind totodată și importanța dialogului spiritual și cu angajații DIP.

În această ordine de idei, Părintele Secretar a oferit din numele Mitropolitului mai multe distincții colaboratorilor Departamentului Instituții Penitenciare pentru activitatea prodigioasă cu preoții capelani în scopul promovării valorilor Ortodoxiei.