Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

marți, 17 decembrie, 2013

Recunoştinţă pentru colaboratorii Companiei „Teleradio-Moldova”

În preajma Sfintelor Sărbători de Iarnă, Vlădica Vladimir a primit la Palatul Mitropolitan echipa Companiei „Teleradio-Moldova” care deja mai mulţi ani la rând asigură transmisiunea în direct de la cele mai importante servicii divine oficiate la Catedrala „Naşterea Domnului” din Chişinău.

În cadrul întâlnirii, Înalt Prea Sfinţia Sa a dat o apreciere deosebită profesionalismului şi dedicaţiei cu care munceşte această echipă de specialişti consacraţi, datorită cărora bucuria sărbătorilor ajunge şi la creştinii care nu au posibilitatea să fie prezenţi la sfintele slujbe.

În semn de recunoştinţă, Mitropolitul i-a decorat pe toţi cei prezenţi cu Medalia jubiliară dedicată celor două sute de ani de la înfiinţarea Eparhiei de Chişinău, exprimându-şi speranţa că şi pe viitor această echipă exemplară va munci cu talent şi sârg pentru a aduce în casele oamenilor lumina credinţei.

Înalt Prea Sfinţia Sa a primit cuvinte de mulţumire pentru acordarea onorabilei distincţii bisericeşti, precum şi asigurări în ceea ce priveşte continuarea transmisiunilor în direct a evenimentelor religioase cu acelaşi profesionalism şi promptitudine.