Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

22:36, vineri, 13 octombrie, 2017

Protoiereul mitrofor Veaceslav Șpac – 30 de ani de slujire la Altarul Domnului

De marele praznic al Acoperământului Maicii Domnului, Protoiereul mitrofor Veaceslav Șpac, Duhovnicul-administrator al Mănăstirii Condrița aniversează 30 de ani de slujire preoțească. La acest moment de sărbătoare, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova  i-a adresat părintelui Veaceslav un mesaj de felicitare.

Preacucernice părinte Veaceslav,

La aniversarea a treizeci de ani de la hirotonia sfinției Voastre în înalta demnitate de sfințit slujitor al Bisericii, Vă apreciem nespus de mult eforturile depuse în aceste trei decenii pe tărâm duhovnicesc.

Sfinția Voastră ați avut și sunteți în ascultări destul de responsabile, cu care vă isprăviți grație virtuților răbdării și înțelepciunii.

La această sărbătoare binecuvântată, de împlinire a 30 de ani de slujire sacerdotală, aflate sub semnul rodirii binecuvântate şi împlinite în statornica slujire la Altarul Domnului, Vă adresăm cele mai calde doriri de sănătate, pace, bucurie şi mult ajutor sfânt de la Dumnezeu în păstorirea numeroșilor fii duhovnicești.

Cu gânduri alese și arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE