Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

6:34, luni, 22 mai, 2017

Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea, îşi cinsteşte ocrotitorul spiritual

Biserica Ortodoxă cinsteşte astăzi, 9/22 mai 2017, Aducerea moaștelor Sfântului Ierarh Nicolae (1087). Cu acest prilej, Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea din mun. Chișinău îşi cinsteşte ocrotitorul spiritual. La acest moment de sărbătoare, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova  i-a adresat Arhimandritului Nicolae un mesaj de felicitare.

Cu prilejul sărbătorii Aducereii moaștelor Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul spiritual al Preacuvioșiei Voastre, avem deosebita bucurie de a Vă adresa alese urări de sănătate, pace și bucurie.

În aceste momente deosebite, încercăm să îndreptăm gândurile noastre spre Dumnezeu, care știe când, unde și de ce venim pe lume, de aceea trebuie să-I mulțumim Lui pentru toate darurile pe care le așază în persoana umană, și mai ales atunci când ne cheamă pe lume pentru a sluji în Biserica Sa.

Hristos – Dumnezeul nostru, pentru rugăciunile Sfântului Ierarh Nicolae, să Vă dăruiască ajutorul Său sfânt în viața și activitatea pastoral-misionară pe care o desfășurați!

Cu dragoste în Hristos cel Înviat,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTRTEGII MOLDOVE