Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

17:45, marți, 17 martie, 2015

Portalul www.ortodox.md s-a poziţionat pe locul 10 în topul celor mai solicitate site-uri din țară

unnamed

Portalul de gândire și atitudine creștin-ortodoxă Moldova Ortodoxă, www.ortodox.md, a fost lansat acum doi ani la iniţiativa unui grup de slujitori, tineri şi oameni de ştiinţă, în speranţa de a fi auzit glasul Bisericii în spaţiul virtual.

Zeci de autori au răspuns invitaţiei echipei redacţionale şi au împărtăşit gânduri, trăiri şi din experienţa duhovnicească, încât portalul în scurt timp a devenit cea mai importantă sursă mediatică religioasă din Republica Moldova.

Recent platforma www.ortodox.md a ajuns la 60 de mii de abonaţi în rețeaua de socializare Facebook, cărora le sunt distribuite zilnic ştiri, articole, interviuri şi diverse cugetări creştine.

Astăzi portalul s-a poziţionat pe locul 10 în Clasamentul Paginilor de Facebook & Numărul de Fani, www.topbrands.md, ceea ce ne încurajează în acest efort mediatic, încât evenimentele religioase şi învăţăturile de zidire sufletească ajung la cât mai multă lume ce navighează pe Internet.

Mulţumim celor care colaborează, celor care citesc şi promovează portalul, precum şi tuturor celor care ne scriu că găsesc ceva bun sufletului pe această pagină.

Cerem sfintele rugăciuni, pentru a continua această lucrare sfinţitoare!

Cu deosebit respect şi smerenie,

Echipa Moldova Ortodoxă