Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

vineri, 1 iunie, 2012

Peste 1500 de copii s-au bucurat de atenţia Bisericii

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, scuarul Catedralei Mitropolitane a găzduit un frumos eveniment organizat de Direcţia  Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului, care a desfăşurat un amplu program de activităţi artistice. La eveniment au fost prezenţi peste 1500 de copii din centrele de plasament din capitală şi din familii socialmente vulnerabile.

Din partea Direcţiei Mitropolitane au fost oferite copilaşilor cruciuliţe, iconiţe, cărţi cu rugăciunile familiei şi calendare bisericeşti. În cadrul acestei campanii au mai fost vizitate 140 de copii ţintuiţi la pat, cărora le-au fost oferite produse alimentare, cărţi de rugăciuni şi cruciuliţe.

Mâine, 2 iunie, aproximativ 50 de copii din familii nevoiaşe din Chişinău vor participa la un pelerinaj la câteva mănăstiri din ţară.

Menţionăm că Mitropolia Moldovei a iniţiat o frumoasă colaborare cu Direcţia Municipală pentru Protecţia Drepturilor Copilului, în urma căreia micuţii beneficiază atât de ajutor material, dar şi de asistenţă spirituală.