Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

20:14, marți, 9 aprilie, 2013

Parohia Nașterii Maicii Domnului din satul Coloniţa lansează propria pagină web informativă

colonita

Iubiți întru Hristos!

Parohia Nașterii Maicii Domnului din satul Coloniţa lansează propria pagina web informativă – www.biserica.colonita.euSite-ul nostru este încă în proces de dezvoltare, și a fost creat de către echipa portalului informativ www.colonita.eu în colaborare cu slujitorii Parohiei Colonița. Intenționăm să facem din el o bază de date solidă, unde omul va putea găsi multe lucruri bune, spre zidire duhovnicească.

Biserica întotdeauna a fost printre fiii săi duhovnicești. Apostolul Pavel a făcut misiune printre multe popoare din diaspora evreiască, de aceea, pe bună dreptate, este numit Apostolul neamurilor. El spunea că întru Hristos Iisus, Domnul nostru nu este nici scit, nici iudeu, nici elin, nici bărbat sau femeie, ci toți sunt una.

Biserica a folosit întotdeauna toate mijloacele posibile pentru a fi alături de creștini. Biserica a stat la temelia tiparului, iar mai târziu, când au apărut alte tehnologii, le-a folosit pentru a vorbi lumii, aducând în inimile oamenilor Lumina lui Hristos.

Odată cu apariția internetului, multe biserici locale s-au făcut prezente în rețeaua virtuală, anume pentru a da hrană duhovnicească tuturor celor care o caută.

În timpurile de față, când realitatea ne dictează flexibilitatea și ingeniozitatea, dar și când mulți fii și fiice ale neamului sunt nevoiți să plece în depărtări în căutarea unor posibilități de existență, Biserica le stă la dispoziție, gata să le ofere hrana duhovnicească inclusiv pe această cale.

Totodată, în prezent, când mulți tineri petrec tot mai mult timp în rețeaua virtuală, Biserica intenționează să ajungă la cugetele și inimile lor și să le ofere o alternativă. Internetul ne oferă, pe lângă multiple sminteli și înșelări, și căi bune de cunoaștere, dezvoltare, creștere intelectuală și spirituală.

Fiind la început de post, asemănăm acest start cu pornirea la cale spre desăvârșire.  Fie ca această pagină să devină un loc util și plăcut pentru toți cei care vor intra aici. Dar să nu uităm că ea este doar un instrument al Bisericii, nu și Biserica însăși. Internetul – dar nici alte mijloace disponibile – nu vor putea înlocui niciodată Harul Sfințitor pe care ni-l împarte Dumnezeu prin lucrarea slujitorilor Săi în Sfânta Biserică.

Dumnezeu să ne ajute!