Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:16, marți, 27 august, 2013

Panihidă la jumătate de an de la trecerea la cele veșnice a vrednicei de pomenire presbitere Eugenia Potoroacă

La împlinirea celor 24 de ani de la retragerea trupelor sovietice din Afganistan, slujitorii Catedralei Mitropolitane, în frunte cu Prot. Mitr. Vadim Cheibaș, au săvârșit un parastas întru pomenirea ostașilor drept-credincioși căzuți pe câmpurile de luptă.

Citiţi mai multe articole interesante pe siteul http://mitropolia.md/slujba-de-pomenire-a-ostasilor-cazuti-in-afganistan/
Mitropolia Moldovei

IMG_0433

La jumătate de an de la trecerea la cele veșnice a vrednicei de pomenire presbitere Eugenia Potoroacă, soţia părintelui Agafonic Potoroacă, duhovnic şi slujitor la biserica “Sf. Constantin şi Elena” din capitală, numeroşi slujitori şi credincioşi din capitală au venit la această biserică, pentru a se ruga împreună.

În dimineața zilei de către un grup de slujitori în frunte cu Prot. mitr. Vitalie Roșca, parohul bisericii Sf. Împărați Constantin și Elena, a fost săvârșită o panihidă pentru   roaba lui Dumnezeu Eugenia.

După slujba de pomenire, părintele Agafonic a mulțumit tutor celor prezenți pentru rugăciune și dragostea de a-i fi aproape, după care a urmat o agapă frățească întru pomenirea sufletului adormitei roabei lui Dumnezeu Eugenia.

Dumnezeu s-o odihnească cu drepţii!