Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

17:31, joi, 21 ianuarie, 2016

Oaspeţi din Grecia, la reședința mitropolitană

IMG_0941

Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir a primit astăzi în audiență la reședința mitropolitană pe Protoprezbiterul Theodoros Zisis, Prof. Univ. Dr. La Facultatea de Teologie Aristotelică din Salonic, Grecia și pe Protoprezbiterul Matei Vulcănescu, preşedinte al comunităţii românilor ortodocşi din Pireu, Atena, Grecia.

Oaspeţii din Grecia se află în ţara noastră la invitaţia organizatorilor Sipozionului Teologic Internaţional „Sincretizmul Interreligios” care va avea loc astăzi, în municipiul Chişinău.

Cu acest frumos prilej, Întâistătătorul le-a urat bun venit interlocutorilor săi în cuprinsul Bisericii Ortodoxe din Moldova, menționând rolul acestei întâlniri în menținerea și dezvoltarea frumoaselor relații de prietenie care există între cele două popoare și Biserici.

La rândul lor, distinții oaspeți au mulțumit Întâistătătorului pentru primirea călduroasă, subliniind că poporul Moldovei se poate numi ospitalier și binecredincios, or despre aceste calități vorbesc credința și faptele acestui popor.

Biroul de presă al Mitropoliei