Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:45, joi, 2 iulie, 2015

Momente de pace şi reculegere într-un pelerinaj de neuitat

IMG_1896

În perioada 26 – 27 iunie, Catedrala „Adormirea Maicii Domnului„ în conlucrare cu Frăţia ortodoxă „Sf. Gheorghe„ din or. Drochia şi cu suportul AO „Ajutorul creştin din Moldova„ au organizat o Şcoală de vară, pentru un grup de tineri voluntari.

Şcoala de vară a fost organizată sub îndrumarea clericului Catedralei din Drochia, preotul Elisei Vuluţă. Totodată în cadrul acestei școli a fost organizat un pelerinaj la 8 mănăstiri din țara noastră.

„Cînd păşeşti pe aceste locuri sfinte, ceia ce simţi în primul rînd este pacea adîncă şi reculegerea sufletească ce o simţi de îndată ce tregi pragul vetrelor monahale. Pacea şi reculegerea izvorăşte din lumina Duhului , care trăieşte tainic aici .

Mulţumim tuturor celor, care ne-au găzduit și ne-au ajutat să ajungem la aceste înălţimi duhovnicești, să cunoaştem calea, să ne adîncim adînc în învăţătura lui Hristos.

Mănăstirile noastre – aceste locuri sfinte de împrospătare spirituală, ne-au ținut departe pentru cîteva zile de tulburările lumeşti .

Vom păstra cu sfinţenie în sufletele noastre, aceste clipe de o adevărată bucurie, pace şi reculegere a inimii, pe care o dă numai dragostea şi apropierea de Dumnezeu.”

A consemnat Clericul Catedralei „ Adormirea Maicii Domnului „or Drochia

Preotul Elisei Vuluţă