Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

vineri, 9 septembrie, 2016

Mitropolitul a decorat instituția Serviciul de Protecție și Pază de Stat cu Ordinul bisericesc – „Sf. Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare”

14287518_586281094885272_2033192290_n

Vineri, 9 septembrie, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană pe Dl Victor Țărnă, Director, general-maior al Serviciului de Protecție și Pază de Stat.

În contextul discuției, Întâistătătorul a mulțumit Dl Director, general-maior al Serviciului de Protecție și Pază de Stat pentru aportul profesional pe care l-au adus colaboratorii Serviciului de Protecție și Pază de Stat la diferite evenimente organizate de Biserica Ortodoxă Moldova.

Cu acest prilej, Mitropolitul a decorat instituția Serviciul de Protecție și Pază de Stat cu Ordinul bisericesc – „Sf. Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare”.

De apreciere și considerație pentru activitățile pastorale, misionare și culturale desfășurate întru propășirea Credinței Ortodoxe, susținerea moral-spirituală a ofițerilor de protecție, s-a bucurat și ÎPS Vladimir, Înaltpreasfinția sa fiind decorat de către conducerea Serviciului de Protecție și Pază de Stat, cu medalia „Pentru merite deosebite în serviciu”.

Totodată, Dl general-maior Victor Țărnă a exprimat recunoștință Mitropolitului Vladimir pentru ordinul acordat și a dat asigurări că și în viitor va sluji cauza Bisericii Ortodoxe cu multă devoțiune și consacrare de sine.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media