Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

23:02, miercuri, 12 noiembrie, 2014

Mitropolit ortodox vindecat lângă moaştele Sfântului Gheorghe Karslidis.

Mitropolitul ortodox Benedict de Philadelphia a pornit într-un pelerinaj în Drama – un oraș din Macedonia de Est, Grecia – în ziua de sărbătoare a Cuviosului Părinte Gheorghe Karslidis, pe 4 noiembrie 2014, pentru a-i mulțumi sfântului pentru minunea care a avut loc recent prin rugăciunile sale.

Mitropolitul grec mărturiseşte că a avut parte de o vindecare miraculoasă, prin rugăciunile Sfântului Gheorghe Karslidis, conform Pravoslavie, care citează Romfea.

Mitropolitul Benedict începuse să aibă probleme serioase cu corzile vocale. El a vizitat mai mulţi medici de renume, dar nu a avut niciun rezultat: nimeni nu a reușit să-i precizeze cauza bolii, să îi pună un diagnostic sau să-i sugereze un tratament. Apoi, în urma sfatului primit de la Maica Stareță Porfiria, ierarhul a băut apă sfințită lângă sfintele moaştele ale Sfântului Gheorghe Karslidis şi s-a rugat în mănăstirea sa, în Drama. După aceea, gâtul acestuia s-a vindecat.

Mitropolitul Benedict a făcut un jurământ, de a-i mulţumi sfântului pentru ajutorul său, prin oferirea unei vaci, mănăstirii, în ziua de sărbătoare a sfântului.

Prin urmare, pe 4 noiembrie, Mitropolitul şi-a respectat promisiunea și a dăruit vaca, personal, mănăstirii.

www.lonews.ro