Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

vineri, 1 iunie, 2012

Mitropolia Moldovei a participat la teleradiomaratonul „Vreau să am o familie. Familie pentru copii. Noi – pentru familie”

În dimineaţa zilei, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la deschiderea maratonului organizat de către IPNA „Teleradio-Moldova” au participat Prot. Octavian Moşin, consilier mitropolitan, şi Părintele Ioan Grigoriţă, cleric al parohiei „Sf. Irh. Nicolae”din s. Costeşti, r. Ialoveni, împreună cu familia.

Preoţii au venit cu ajutoare materiale şi financiare pentru cele şapte case de copii de tip familial pentru care a fost organizat maratonul. Slujitorii au adresat mesajul de felicitare şi de binecuvântare al Mitropolitului, în care s-a menţionat importanţa familiei pentru societate şi atenţia care trebuie acordată copiilor ce nu au parte de căldura părintească.

Pe parcursul zilei s-au alăturat şi alţi slujitori, precum şi credincioşi mărinimoşi întru susţinerea copiilor din aceste familii.

Prin eforturi comune, în cadrul telemaratonului a fost acumulată suma de peste 140 mii lei, bani care vor fi donaţi celor şapte case de copii de tip familial din raioanele Briceni, Fălești, Telenești, Hâncești, Sângerei, Cantemir și municipiul Bălți.