Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

sâmbătă, 10 septembrie, 2016

Mesajul Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, adresat Protoiereului Vadim Cheibaș

Preacucernice Părinte,     

Cu stimă şi respect vă adresez cele mai sincere urări de bine şi ajutor sfânt de la Hristos Arhiereul Cel veşnic. Acești 15 ani pe care i-ați jertfit slujirii Bisericii Ortodoxe din Moldova să vă fie răsplătiți din plin de la Dăruitorul Ceresc.

Ne bucurăm pentru activitatea pe care o desfășurați în viaţa de zi cu zi din cadrul Bisericii Ortodoxe din Moldova.Vă urăm în această zi ani mulţi de la Dumnezeu căci a Lui sunt timpurile şi anii, ani plini de pace şi linişte, de la Domnul, căci El este Cel Care a dăruit lumii întregi pacea şi liniştea prin Întruparea Sa, vă dăruim binecuvântare şi iubire, din iubirea şi binecuvântarea Sfintei Treimi. Toate aceste daruri sunt darurile vieţii veşnice, de care doresc să vă împărtăşiţi în anii trăiţi.

Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Arhiereul Cel Veşnic, să Vă dăruiască în continuare râvnă sfântă în activitatea pe care o desfăşuraţi şi fiecare rugăciune şi fiecare răspuns liturgic pe  care îl dați la altar să fie o slăvire îngerească către tronul Prea Sfintei Treimi.

Cu această deosebită ocazie vă decorez cu Medalia Eparhială „Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski”gr I.

Întru mulţi şi fericiţi ani!

Cu binecuvântări arhiereşti,

+ PETRU

Episcop de Ungheni şi Nisporeni