Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

12:09, joi, 30 octombrie, 2014

Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir adresat cu prilejul aniversării a 84 de ani de activitate ai Radio Moldova

Domnului Alexandru DOROGAN,

Director al Radio Moldova

 

 

Stimate Domnule Director,
Dragi colaboratori ai Radioului Naţional,

Cu prilejul aniversării a 84 de ani de la înființarea Radioului Național, aducem sincere felicitări și urări de noi realizări profesionale, Dumneavoastră și întregii echipe cu care activați atât de entuziast și de prodigios pe tărâmul radiodifuziunii.

Urarea este cu atât mai sinceră cu cât, de atâția ani, inclusiv prin aportul și prin bunăvoința Domniei Voastre, Radio Moldova, a devenit o sursă de răspândire a Cuvântului lui Dumnezeu, către miile de ascultători din întreaga țară, atât prin transmitrea sfintelor slujbe, precum și prin realizarea unor populare emisiuni cu subiect religios, care nu reflectă doar profesionalismul specialiștilor antrenați în procesul de realizare al acestora, dar și dedicația lor pentru valorile spirituale și morale ale acestui popor.

În acest context, dorim să manifestăm recunoștința din numele Mitropoliei  Chișinăului și a întregii Moldove, pentru numeroasele translări ale serviciilor divine săvârșite în sfintele lăcașe istorice și așezăminte monahale, lucru prin care ați adus mai aproape de credincioșii noștri trăirea și spiritul sfintelor slujbe.

Această bogată conlucrare a Radioului Național cu Biserica, a ocupat deja un loc de cinste în filele istoriei și avem bune temeiuri să nădăjduim că viitorul ne rezervă proiecte comune tot mai frumoase, dedicate propășirii societății autohtone.

În această zi emblematică, ne rugăm Bunului Dumnezeu ca să Vă îndrepte cugetul spre fapte mari, folositoare sufletului, ocrotindu-Vă și luminându-Vă cu îndurarea Sa și de acum înainte. La mai mult și la mai mare!

 

Cu aleasă considerațiune și cele mai senine gânduri,

+ VLADIMIR ,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE