Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

joi, 8 octombrie, 2015

Mesajul de Felicitare al Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, adresat Universității de Medicină și Farmacie „Nicolae Testimițeanu”

Stimați profesori și studenți,

Iubiți întru Hristos frați și surori!

Vă prezentăm felicitările noastre cordiale cu ocazia aniversării a șapte decenii de activitate a prestigioasei și indispensabilei instituții de învățământ superior pe care o reprezentați și care a dat până acum țării noastre un număr impresionant de medici și savanți care și-au adus aportul colosal la dezvoltarea medicinei naționale.

Îngrijirea pentru sănătatea cea trupească este o preocupare susținută pe deplin de Biserica Ortodoxă, având atâția și atâția sfinți care au îmbinat în mod ideal dăruirea pentru cele sfinte și dăruirea pentru ajutorarea celor suferinzi.

Cunoscând zelul cu care se muncește între pereții acestei prestigioase Universități, ne manifestăm speranța că cu ajutorul Domnului și mai departe progresul științific va sta la baza tuturor activităților ulterioare, inspirate din dorința de a ajuta aproapele.

Urându-vă la mulți ani, vă asigurăm încă o dată de respectul și admirația pe care vi le purtăm, pentru tot ce faceți pentru poporul nostru. Doamne ajută!

Cu arhierești binecuvântări,

+ Vladimir,

Mitropolit al Chișinăului și Întregii Moldove