Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:57, duminică, 18 iunie, 2017

Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, adresat Președintelui Republicii Moldova, Dl Igor Dodon, cu prilejul sărbătoririi Ocrotitorului Ceresc

ÎPS Părinte Vladimir, Mitropolit al Chișinăului şi al întregii Moldove l-a felicitat astăzi pe Președintele Republicii Moldova, Dl Igor Dodon cu prilejul sărbătoririi Ocrotitorului Ceresc – Sf. Fericitul Kneaz Igor de Cernigov și Kiev.

Excelența Voastră, stimate domnule Președinte!

Vă aducem sincere felicitări și urări de bine cu ocazia sărbătoririi Ocrotitorului Ceresc al Domniei Voastre, Sf. Fericitul Kneaz Igor de Cernigov și Kiev.

Fie ca Sf. Kneaz Igor să Vă fie mereu bun îndrumător şi grabnic mijlocitor în faţa Tronului Ceresc, hărăzindu-Vă cu înţelepciune şi cumpătare pe parcursul întregii vieți.

În mod special aș vrea să menționez importanța conlucrării fructuoase a Președinției Republicii Moldova și a Bisericii Ortodoxe din Moldova. Sunt ferm convins că doar cu eforturi comune este posibilă dobândirea dezvoltării stabile a Republicii Moldova și a prosperării poporului ei, a cărui viață este legată indisolubil de Ortodoxie.

În această zi memorabilă Vă doresc multă sănătate, forţe spirituale şi fizice, har divin, ajutor de la Dumnezeu și succese în activitatea pentru binele țării pe care o conduceți.

Cu arhierești binecuvântări

† VLADIMIR.

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE