Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

10:26, sâmbătă, 7 septembrie, 2013

Cu prilejul aniversării a 200 de ani de la înfiinţarea Eparhiei de Chişinău şi Hotin, mănăstirea “Adormirea Maicii Domnului” – Cușelăuca și-a lansat site-ul oficial

cuselauca

Pelerinii care vor să-şi îndrepte paşii spre vetrele monahale caută traseul, se interesează de istoria sfintelor aşezăminte retrase de lume, vor să cunoască programul slujbelor etc. Astfel, multe comunităţi religioase, dar şi obşti monahale îşi creează pagini electronice.

Recent și mănăstirea de maici, “Adormirea Maicii Domnului” din s. Cușelăuca, r. Șoldănești și-a lansat pagina oficială în internet: www.manastireacuselauca.info

Site-ul a fost lansat cu stăruinţa stareţei mănăstirii Cușelăuca, egumena Vera (Spinei), cu prilejul aniversării a 200 de ani de la înfiinţarea Eparhiei de Chişinău şi Hotin.

Pagina mănăstirii Cușelăuca oferă vizitatorilor informații despre istoria mănăstirii; viața Fericitei Agafia; Programul liturgic, precum și știri și evenimente din viața mănăstirii.

În prezent, site-ul www.manastireacuselauca.info este disponibil în limba română, în viitor propunându-se lansarea versiunilor în l. rusă şi l.engleză.