Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

14:28, sâmbătă, 4 mai, 2013

La Ierusalim a pogorât Lumina Sfântă!

La ora 14.13, în Biserica “Învierea Domnului” din Ierusalim s-a aprins Focul Haric! Ca în fiecare an, martori ai acestei mari minuni au fost mii de slujitori și credincioși ortodocși din toate colțurile lumii, printre care se numără și Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir însoțit de Secretarul Mitropolitan Prot. Mitr. Vadim Cheibaș și Prot. Mitr. Veaceslav Șpac, care alături de confrații întru credință se roagă la Mormântul Domnului pentru poporul binecredincios al Republicii Moldova.

Aprinderea Focului Haric în Sâmbăta Mare este o mărturie că Bunul Dumnezeu ascultă rugăciunile robilor Săi, iar prin trimiterea Sfintei Lumini cu toții am primit Binecuvântarea Cerească și nădejde pentru mântuire.

Delegația mitropolitană condusă de Vlădica Vladimir va ajunge la Chișinău în această seară, în jurul orei 19.00. Întâistătătorul va fi așteptat de Arhiereii, stareţii şi stareţele de mănăstiri, blagocinii şi slujitorii care se vor aduna în scuarul Catedralei Mitropolitane pentru a lua Lumină și a o răspândi în sfintele locașuri din tot cuprinsul țării.