Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

23:44, duminică, 29 septembrie, 2013

ÎPS Mitropolit Vladimir la felicitat pe Prot. Mitr. Teodor Pelin, Protopop de Criuleni și Dubăsari cu ocazia aniversării a 40 de ani de viață

IMG_0678

ÎPS Mitropolit Vladimir la felicitat astăzi pe Prot. Mitr. Teodor Pelin, Protopop de Criuleni și Dubăsari cu ocazia aniversării a 40 de ani de viață.

Pentru aportul considerabil la revigorarea vieții bisericești din protopopiatul încredințat spre păstorire, arhipăstorul l-a decorat pe părintele Teodor cu înalta distincție bisericească ordinul Meritul bisericesc, gr. II.

În cuvântul său de felicitare, Vlădica Vladimir i-a urat părintelui Teodor mulţi ani în deplină sănătate şi înţelepciune duhovnicească spre slava Bisericii lui Hristos şi mântuirea credincioşilor încredinţaţi spre păstorire.

„Preacucernice părinte Teodor, Vă adresez cele mai cordiale felicitări cu prilejul aniversării a 40 de ani din ziua naşterii, urându-vă multă sănătate, mulţi ani şi bunăsporire în toate.

Exercitând funcţia de protopop de Criuleni și Dubăsari într-o perioadă deloc simplă pentru ţara noastră, Dumneavoastră aţi adus o contribuţie importantă la consolidarea poziției Bisericii Ortodoxe în circumscripția încredințată, la statornicirea relațiilor de bun augur dintre Biserică și autoritățile publice locale.

Sunt bucuros să menţionez că în ultimii ani ați participaţi activ la implementarea predării religiei în instituțiile școlare, la organizarea deja tradiționalului Festival Ortodox «Un trandafir, o lumânare pentru Sf. Ștefan cel Mare» și nu în ultimul rând la apariția mediatică în internet a site-ului protopopiatului de Criuleni și Dubăsari.

În această zi remarcabilă, părinte drag vă felicit încă o dată cu ocazia jubileului, dorindu-vă mult succes în activităţile pe care le desfăşuraţi şi în realizarea tuturor dezideratelor Dumneavoastră”, a menționat în mesajul său ÎPS Mitropolit Vladimir.

Omagiatul a mulţumit Întâistătăorului şi tuturor celor prezenţi pentru frumoasele urări, menţionând că se va strădui să-şi îndeplinească şi mai departe ascultările cu smerenie şi sârguinţă.