Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

20:02, joi, 25 februarie, 2016

ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la reşedinţa mitropolitană oaspeţi din Georgia

12767196_567963696699240_517669798_n

Astăzi, 25 februarie, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la reşedinţa mitropolitană oaspeţi din Georgia,  însoţiţi de ex-premierul Republicii Moldova dl Chiril Gaburici.

A urmat o discuţie de suflet în care Mitropolitul le-a mărturisit oaspeților săi, despre respectul pe care îl manifestă față de Biserica Ortodoxă a Georgiei și misiunea extraordinară a poporului georgian întru păstrarea intactă a valorilor nepieritoare ale Ortodoxiei.

Capul delegației georgiene dl Djichia Tenghiz Iasonovici a mulțumit Întâistătătorului pentru ospitalitate și cuvintele calde adresate la adresa poporului său, exprimându-și speranța că și pe viitor Moldova și Georgia, înrudite fiind prin credința ortodoxă vor fi un exemplu de frățietate pentru popoarele vecine.

La finalul discuției, Vlădica Vladimir a primit din partea delegației georgiene în semn de respect și frățietate o răcliță cu treizeci de părticele ale mai multor sfinți, printre care și sfinți care au proslăvit pământul Georgiei.

ÎPS Vladimir a asigurat pe oaspeții săi, că aceste sfinte moaște își vor găsi un loc de cinste între sfințeniile pe care le păstrează cu multă evlavie Biserica Ortodoxă din Moldova.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media