Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

duminică, 22 decembrie, 2013

ÎPS Mitropolit Vladimir a participat la deschiderea unui nou supermarket „Supraten”

Vlădica Vladimir a fost prezent astăzi în calitate de oaspete de onoare la deschiderea unui nou supermarket de materiale de construcții „Supraten” în sectorul Ciocana din Chișinău.

Vorbind cu această ocazie oaspeților prezenți, Înalt Prea Sfinția Sa a apreciat în mod deosebit profesionalismul celor din echipa „Supraten”, dar mai ales deschiderea pe care o au față de Biserica Ortodoxă din Moldova, ajutând de nenumărate ori sfintele lăcașe din tot cuprinsul țării.

În această ordine de idei, Întâistătătorul a adus în dar conducerii companiei o icoană cu chipurile Sfinților Părinți Ioachim și Ana, care este prăznuită astăzi, menționând că speră ca și mai departe, mânați de atașament și dragoste pentru cele sfinte, cei de la „Supraten” să fie ocrotiți de rele, să fie prosperi și să continue fructuoasa lor activitate de binefacere.

Domnul Director Nicolae Tricolici a mulțumit Înalt Prea Sfinției Sale pentru bunăvoința de a fi prezent la acest important eveniment, declarând că atât el, precum și întregul colectiv vor face tot posibilul pentru a fi de folos societății și Sfintei Biserici.