Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

20:17, duminică, 28 august, 2016

ÎPS Mitropolit Vladimir a efectuat o vizită de documentare la biserica în construcție din s. Porumbeni, r. Criuleni

IMG_1356

Imediat după Liturghia oficiată în parohia „Nașterea Maicii Domnului” din s. Măgdăcești, r. Criuleni, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a efectuat o vizită de documentare la biserica în construcție din localitatea învecinată – Porumbeni.

Mitropolitul a fost însoțit de către Protopopul raioanelor Criuleni și Dubăsari, Prot. mitr. Teodor Pelin și Președintele raionului Criuleni, Dl. Iurie Andriuță.

Parohul bisericii preotul Igor Munteanu, dimpreună cu credincioșii parohiei Porumbeni, au întâmpinat distinșii oaspeți cu pâine și sare la intrare în bisericuța provizorie.

A urmat vizita la șantierul bisericii în construcție, unde Mitropolitul s-a familiarizat cu etapele de construcție a viitorului locaș de cult.

În discuțiile ce au urmat, Ierarhul a convenit cu Președintele raionului Criuleni, aspecte ce țin de conlucrarea cu autoritățile publice locale și agenții economici, în vederea indentificării surselor de finanțare pentru finisarea lucrărilor de construcție a edificiului eclesiastic din Porumbeni.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media