Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

19:34, miercuri, 17 mai, 2017

Întrevedere cu Reprezentanta UNFPA în Republica Moldova, Dna Rita Columbia

Miercuri, 17 mai, ÎPS Mitropolit Vladimir a avut o întrevedere la reședința mitropolitană cu Reprezentanta UNFPA în Republica Moldova, Dna Rita Columbia, în cadrul căreia au fost abordate mai multe aspecte privind perspectivele de cooperare privind consolidarea dialogului între Biserica Ortodoxă din Moldova și UNFPA Moldova.

Discuțiile au vizat preponderent subiecte legate de investiţiile în sănătate, inclusiv în sănătatea sexuală şi reproductivă, educația tinerilor etc.

În această ordine de idei, Întâistătătorul a enumerat activităție tematice tot mai frecvente ale slujitorilor Mitropoliei, precum și colaborarea Bisericii cu insitituțiile de resort pentru a participa activ și eficient la rezolvarea celor mai stringente probleme cu care se confruntă astăzi tinerii din țară. Înaltpreasfinția Sa a pus un accent deosebit pe promovarea educației moral-spirituale în instituțiile preuniversitare de învățământ și interesul tot mai crescut al societății pentru inițiativele pastoral-misionare printre adolescenți.

Mitropolitul a dat o apreciere înaltă activității UNFPA Moldova în țara noastră, manifestându-și speranța pentru o conlucrare de durată pentru binele generației în creștere.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media