Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

17:20, luni, 26 ianuarie, 2015

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova s-a întâlnit cu jurnaliști de la mai multe posturi tv autohtone

Astăzi, în sala de ședințe a Palatului Mitropolitan, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir s-a întâlnit cu jurnaliștii mai multor posturi tv autohtone, precum și cu un grup de profesori și studenți ai Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării.

Salutând oaspeții, Mitropolitul le-a mulțumit reprezentanților mass-media pentru reflectarea corectă și obiectivă a activității Bisericii Ortodoxe din Moldova, atât în perioada recentelor sărbători de iarnă, precum și anterior, exprimându-și speranța că și în continuare, se va păstra aceiași echidistanță și deontologie jurnalistică în ceea ce privește prezentarea realității bisericești către publicul larg.

În acest context, Vlădica Vladimir a oferit Diplome de recunoștință jurnaliștilor prezenți și posturilor de televiziune pe care le reprezintă. De recunoștința Întâistătătorului s-au bucurat și cei care se ocupă de educarea tinerilor jurnaliști, fără a uita, însă, și de valorile Ortodoxiei.

În continuare a urmat un dialog în cadrul căruia, cei prezenți la întrunire s-au interesat de diferite aspecte ale activității Mitropoliei Chișinăului și a Întregii Moldove în general și a Înaltpreasfinției Sale, în special.

La final, Domnul Vlad Madan, lector universitar, a mulțumit Chiriarhului pentru invitația la această întâlnire interesantă și constructivă, reiterând intenția sa și a altor profesori din cadrul învățământului superior, de a continua colaborarea și schimbul de experiență cu Direcția Mitropolitană.