Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

18:38, joi, 15 octombrie, 2015

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a primit astăzi vizita Execelenței Sale Domnului Farit Muhametsin, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova

1

ÎPS Mitropolit Vladimir, a primit în această după-amiază vizita Execelenței Sale Domnului Farit Muhametsin, Ambasador al Federației Ruse în Republica Moldova, cu care a întreținut un dialog cordial.

În cadrul vizitei au fost discutate mai multe aspecte ce ţin de importanţa cooperării dintre Biserică și stat precum şi contribuţia deosebită pe care o are Biserica Ortodoxă din Moldova la dezvoltarea societăţii pe ansamblu.

Totodată, interlocutorii au făcut o trecere în revistă a cele mai importante subiecte ce țin de dezvoltarea relațiilor între cele două popoare ortodoxe, căzând de acord asupra realizării mai multor acțiuni comune pentru atingerea acestui scop.

Excelenţa Sa a mulţumit pentru primirea călduroasă şi a exprimat bucuria de a continua colaborarea mai ales în ceea ce priveşte desfăşurarea a mai multor manifestări drept răspuns la provocările societăţii contemporane.

Cu prilejul frumoasei întâlniri, Vlădica Vladimir i-a mulțumit Excelenței Sale pentru colaborare și pentru cuvintele călduroase, urându-i succes în actvitatea diplomatică.