Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

13:30, luni, 26 septembrie, 2016

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir l-a decorat pe Dl Livii Baziuc, şef al Inspectoratului naţional de patrulare al IGP al MAI și un grup de colaboratori ai MAI

14469168_593589180821130_713396677_n

Luni, 26 septembrie, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană pe Dl Livii Baziuc, şef al Inspectoratului naţional de patrulare al IGP al MAI, însoțit de un grup de colaboratori ai MAI.

În contextul discuției, Întâistătătorul a mulțumit șefului IGP al MAI pentru aportul profesional pe care l-au adus colaboratorii săi  la diferite evenimente organizate de Biserica Ortodoxă din Moldova.

Cu acest prilej, Mitropolitul l-a decorat pe Dl Livii Baziuc, şef al Inspectoratului  naţional de patrulare al IGP al MAI cu Ordinul bisericesc – „Sf. Binecredinciosul Voievod Ștefan cel Mare”.

Cu medalia „Ștefan cel Mare” pentru merite în menținerea și asigurarea ordinii publice la evenimentele bisericești au fost decorați și următorii colaboratori ai MAI:

– Dl Aurelian Burda, colonel de poliție, șef al DSTCR a INP a IGP,
– Dl Mihail Ciubaciuc, colonel de poliție, șef-adjunct al INP a IGP.
– Dl Victor Manole, locotenent-colonel de poliție, șef al SSPR a INP a IGP.
– Dl Dumitru Scurtu, locotenent-colonel de poliție, comandant adjunct al BP a INP a IGP.

La final, şeful Inspectoratului naţional de patrulare al IGP a exprimat recunoștință Mitropolitului Vladimir pentru ordinul acordat și a dat asigurări că și în viitor va sluji cauza Bisericii Ortodoxe cu multă devoțiune și consacrare de sine.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media