Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

18:55, luni, 22 aprilie, 2013

Înalt Prea Sfinţitul Mitropolit Vladimir a sfinţit o aeronavă a companiei Air Moldova

Astăzi, în cadrul Aeroportului Internaţional Chişinău, Mitropolitul Vladimir, dimpreună cu un sobor preoţesc, a sfinţit o aeronavă achiziţionată recent de Air Moldova. La serviciul divin a participat domnul Iulian Scorpan, director general al companiei şi mai mulţi angajaţi ai acesteia.

Sfinţind aparatul de zbor, Înalt Prea Sfinţia Sa, a binecuvântat pe cei prezenţi,  urându-le ca Domnul să-i ajute şi să-i ferească de încercări şi pericole, pentru a-şi îndeplini meseria la cel mai înalt nivel, ducând faima ţării în toate colţurile lumii.

Domnul Scorpan a mulţumit Arhiereului şi slujitorilor pentru bunăvoinţa de a săvârşi slujba de sfinţire, arătându-se convins că de acum înainte, atât piloţii, precum şi pasagerii companiei aeriene se vor simţi mai siguri şi mai însufleţiţi în călătoriile lor.

La final, angajaţii Air Moldova, în aminitirea acestui frumos eveniment,  au primit în dar câte un calendar creştin-ortodox.

Menţionăm că de-a lungul timpul, ÎPS Mitropolit Vladimir a sfinţit mai multe aeronave ale companiei, stabilindu-se deja o frumoasă tradiţie în acest sens.