Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

11:18, marți, 14 august, 2012

În Pakistan număr fetelor creștine răpite și convertite cu forța la islam este în creștere

Comisiei pentru apărarea drepturilor omului în Pakistan anunță despre numărul tot mai mare a fetelor tinere şi femei furate, al minorităților religioase, în scopul convertirii lor forțate la Islam.  Anul trecut au fost înregistrate aproximativ 1800 cazuri de răpire a fetelor creştinilor şi hinduse. În ultimii câţiva ani a existat o creştere alarmantă a numărului de astfel de crime.

Poliția, extrem de reticentă, înregistrează plângeri de răpire a minorităților creștine de către musulmani anunță Pakistan Christian Post. În unele cazuri instanțele de judecată au folosit legea pentru ai îndreptăți pe criminali.

Mai multe cazuri de răpire a fetelor creștine au fost înregistrate în ultimele luni. În Ravallindia musulmanii Mohammed Abid și Taric Ali au răpit fata creștinului Morris Masiha. Poliția a refuzat să primească plângerea tatălui și să ajute la eliberarea fetei.

În Faisalabad a fost răpită soția creștinului Varis Masiha. Poliția a refuzat să îi ofere oarecare informație despre soția sa.

În Ciunianul din Pendjab a fost răpită sora pastorului local Aurangzeb. Ulterior ea a fost impusă să primească Islamul forțat și a fost dată în căsătorie musulmanului Muhammed Nadim.

www.sedmitza.ru