Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

22:37, joi, 30 aprilie, 2015

În cadrul Brigăzii „Ștefan cel Mare” de Infanterie Motorizată nr. 2, a fost adusă spre închinare icoana cu chipul Maicii Domnului „Pătimitoarea”

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir, recent, în cadrul Brigăzii „Ștefan cel Mare” de Infanterie Motorizată nr. 2, a fost adusă spre închinare icoana cu chipul Maicii Domnului „Pătimitoarea”.

La eveniment au participat mai mulți preoți militari, în frunte cu Prot. Mitr. Gheorghe Gavrilița, precum și numeroși ostași, care au venit să dea cinstirea cuvenită Preacuratei Născătoare de Dumnezeu.

Adresându-se celor prezenți, Părintele Gheorghe a subliniat necesitatea cinstirii Maicii Domnului, ca apărătoare și mijlocitoare a tuturor celor care se încred în ea și trăiesc credința dreptmăritoare prin fapte și prin smerenie.

Astfel, este îmbucurător faptul că prin asemenea evenimente de suflet, preoții militari dau dovadă de o activitate prodigioasă și entuziastă în ceea ce privește apropierea ostașilor de învățătura Creștin-Ortodoxă a sfintei noastre Biserici.