Magazine bisericeşti

Magazinul de obiecte şi literatură bisericească

Str. Bucureşti, 119, Mitropolia Moldovei,
mun. Chişinău Tel: 23-20-73

Magazinul "Clopotniţa Moldovei"

Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, mun. Chişinău Tel: 22-61-94

17:02, miercuri, 8 aprilie, 2015

Hrană duhovnicească pentru ostașii din cadrul Brigăzii „Ștefan cel Mare” Infanterie Motorizată nr.2

Recent, un grup de preoți militari ai Bisericii Ortodoxe din Moldova, compus din slujitorii Corneliu Dobrogeanu, Dorin Rusu, Alexandru Gavrilița, Gheorghe Gavrilița, Tudor Spătaru, Ioan Tudoreanu și Grigore Costin, au oficiat un serviciu divin în biserica cu hramul „Sf. M. Mc. Victor” care deservește Brigada „Ștefan cel Mare” de Infanterie Motorizată nr.2, la care au participat peste 300 de soldați și ofițeri.

În cadrul slujbei, ostașii au fost spovediți și au primit Sfânta Împărtășanie, pentru iertarea păcatelor, întărire duhovnicească și buna petrecere a Sfântului și Marelui Post, pregătitor pentru întâmpinarea Luminosului Praznic al Învierii Domnului Hristos.

Cu acest prilej, cei prezenți au ascultat o impresionantă predică despre dragoste pentru credință, patrie și frați, au primit îndemnuri pentru a avea un comportament caracteristic acestei perioade de asceză și pentru a se ruga lui Dumnezeu spre a primi cele trebuincioase ca să fie demni apărători ai gliei – cu credința în cuget și în inimă.